הכיור צ'יפוטלה מנגל
המתכון לברביקיו צ'יפוטלה הכיור מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מכין 3 מנות עם 344 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם חומץ יין, מלח כשר, עשן נוזלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות סבירים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו סיר איטי מייפל צ'יפוטלה מנגל בקר, הכל חוץ מכיור המטבח, ו עוגיות כיור מטבח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת בינונית עם תחתית כבדה על אש גבוהה.
מוסיפים את החמאה, הבצל והשום ומקפיצים עד שהבצל שקוף ורך.
מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את המלח, הפלפל השחור, פלפל הקאיין ופלפלי הצ ' יפוטלה ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הקטשופ, 3/4 כוס מים, סוכר חום, מיץ לימון, חומץ יין אדום, עשן נוזלי, חרדל צהוב ורוטב ווסטרשייר ומבשלים 15 דקות.
בעזרת מערבל ידני מערבבים את הרוטב לתערובת אחידה. תהיה מעט גושים מהבצל והשום, ואם תרצו, סננו אותם דרך מסננת. אחרת, מבשלים את הרוטב על נמוך עוד 15 דקות.
מוציאים ומצננים. חנות במיכל פלסטיק במקרר עד 1 חודש.