קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

הכל חלה

הכל חלה
. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. אם יש לך שמרים, ביצה, זרעי פרג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. נסו חלה, חלה, ו חלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמרים, המים והסוכר יחד בקערה גדולה, מערבבים כדי לפזר את הסוכר, ולתת לתערובת לעמוד עד שכבת שמנת נוצרת על גבי, כ 5 דקות. מערבבים בשמן, ומפזרים את תערובת השמרים עם 2 כפות מלח, 2 כפות של זרעי פרג, 2 כפות של בצל מיובש, 1 כף שום מיובש, אבקת שום, ואבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
שום מיובששום מיובש
בצל יבשבצל יבש
פרג זרעיםפרג זרעים
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיף את הקמח כוס בכל פעם עד 6 כוסות, ולאחר מכן להוסיף יותר על ידי חצי כוסות במידת הצורך לעשות בצק אלסטי אבל לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, על 10 דקות. צור את הבצק לצורה עגולה קומפקטית, ומניח בקערה משומנת. להפוך את הבצק על פני כמה פעמים בקערה כדי שמן את פני הבצק, לכסות את הקערה עם מטלית, ולתת לעלות באזור חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
חותכים את הבצק ל 2 חתיכות בגודל שווה. כדי להפוך את ככרות קלוע 3 גדיל, לחתוך כל חתיכה ל 3 חתיכות. עבודה על משטח מקומח, מגלגלים את חתיכות הבצק הקטנות לחבלים על עובי האגודל וכ -12 סנטימטרים. חבלים צריכים להיות שמנים יותר באמצע ודקים בקצוות. צובטים 3 חבלים יחד בחלק העליון וצמים אותם. החל מהגדיל מימין, הזז אותו שמאלה מעל הגדיל האמצעי (הגדיל הופך לגדיל האמצעי החדש.) קח את הגדיל הרחוק ביותר שמאלה, ולהעביר אותו מעל גדיל האמצעי החדש. המשיכו לקלוע צמות, להחליף צדדים בכל פעם, עד שהקלף קלוע, וצבטו את הקצוות יחד וקפלו אותם מתחת למראה מסודר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מניחים את הכיכרות על סדיני האפייה מוכנים. מכסים את הכיכרות, ולתת להם לעלות במקום חם במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מערבבים זרעי שומשום, מלח כשר, 1/2 כפית זרעי פרג, 1/2 כפית בצל יבש, ו 1/2 כפית שום מיובש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שום מיובששום מיובש
זרעי שומשוםזרעי שומשום
בצל יבשבצל יבש
מלח כשרמלח כשר
פרג זרעיםפרג זרעים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מברשת את הכיכרות עם ביצה מוכה, ומפזרים את תערובת הזרע.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכרות מבושל דרך חום זהוב, 45 עד 60 דקות. בדוק עבור doneness לאחר 45 דקות של זמן אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור