הכרוב החמוץ והמתוק של סבתא איליין
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? כרוב חמוץ מתוק של Grandman איליין יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, מלח, עגבניות שימורים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סבתו של איליין לא מרוסס כרוב חמוץ מתוק, כרוב חמוץ מתוק לא מעושן, ו הירקות החמוצים המתוקים של סבתא.
הוראות
מניחים את שמן הירקות לתוך סיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל פרוס, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ורוטב העגבניות, באמצעות כף לקצוץ מעט את כל העגבניות. העונה עם 1 1/2 כפיות מלח 1/4 כפית פלפל. כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את הכרוב לתוך העגבניות. מכסים, ומבשלים 1 שעה עד שהכרוב רך ומתערבב בקלות עם העגבניות.
מניחים את הבשר הטחון, ביצים, בצל קצוץ דק, אורז, מים, תוספת 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערת ערבוב.
מערבבים יחד עם הידיים עד מעורבב היטב.
מוסיפים אורז נוסף אם התערובת לחה מדי. טופס לתוך כדורי בשר בגודל כדור גולף.
מניחים קציצות על צלחת, ומקררים 20 דקות המשרד.
מניחים כדורי בשר על פני השטח של תערובת עגבניות. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד כדורי הבשר הם המשרד מבושל דרך, על 15 דקות. מערבבים בעדינות את כדורי הבשר לתוך תערובת העגבניות. מכסים את הסיר וממשיכים להתבשל 45 דקות יותר. מערבבים במיץ לימון, וטעם לתיבול, מוסיפים מיץ לימון נוסף במידת הצורך. מערבבים בצימוקים, ודבש.
מוסיפים את הסוכר החום, קצת בכל פעם, טועמים אחרי כל תוספת. תערובת בישול על חום בינוני 15 דקות יותר.