עוגת חטיף הל-תאריך עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 223 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, תמצית vanillan, אבקת אפייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת חטיף אגוזים, כדורי תאריך הל קשיו, ו תאריך, טחינה, ו שייק הל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין עוגה, מעיל 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
4
שלב 2 כוסות קמח ו 5 מרכיבים הבאים (דרך קינמון) בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
שלב 5 כפות חמאה ואת 4 החומרים הבאים (דרך ביצים) בקערה בינונית; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
6
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד לח. מערבבים בתאריכים. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
כדי להכין ציפוי, לשלב שקדים פרוסים ושאר החומרים, ערבוב עם מזלג עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסים
8
מפזרים באופן שווה על הבלילה.
9
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי במחבת.