הלזניה המדהימה של בוב יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, רוטב ספגטי, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הגבינה curd אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינת קוטג'תות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה מדהימה (לא להרתיח, קל), לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני, בשר טחון מטגן, בצל, מלח ושום מלח עד הבשר הוא חום.
מרכיבים שתצטרך
מלח שום
בשר טחון
בצל
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים עודף שומן, מוסיפים רוטב ספגטי לתערובת בשר, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
בקר
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפיית זכוכית בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תנור
5
שורה תחתונה של מחבת עם שלוש אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מורחים 1/3 של תערובת רוטב על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
7
שכבה 1/3 של גבינת קוטג ' על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'
רוטב
8
מפזרים 1/3 של המוצרלה על גבינת קוטג'. חזור על תהליך שכבות זה עד שכל החומרים משמשים.