הלזניה המדהימה של בוב
הלזניה המדהימה של בוב עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 358 קלוריות. 214 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, בצל, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -30 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. מתכונים דומים: לזניה מדהימה (ללא רתיחה, קלה) , לזניה ירקות עם יריעות לזניה ביתיות (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון צ'מפי (לזניה עוף ופטריות).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים אטריות במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; מסננים.
במחבת גדולה על אש בינונית הקפיצו בקר טחון, בצל, מלח ומלח שום עד שהבשר שחום.
מסננים עודפי שומן, מוסיפים רוטב ספגטי לתערובת בקר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'.
קו תחתון של מחבת עם שלוש אטריות לזניה.
מורחים 1/3 מתערובת הרוטב על אטריות.
שכבו 1/3 מגבינת הקוטג ' מעל הרוטב.
מפזרים 1/3 מהמוצרלה מעל גבינת הקוטג'. חזור על תהליך שכבות זה עד שכל המרכיבים נגמרים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -13 דולר.
![פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)]()
פלסינה ברארדנגה קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
"מראה פירות יער טריים, עם רמזים לפרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. בעל גוף מלא, עם חיך רענן, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הכי טוב אחרי 2003."- צופה יין