הלחם האירי של דודה קתי
הלחם האירי של דודה קתי הוא ... צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, זרעי קימל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). שמן וקמח מחבת כבדה.
מערבבים קמח, סוכר, צימוקים, זרעי קימל, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים ביצים, חלב חמאה וחלב לתערובת הקמח; מערבבים עד משולב באופן שווה.
מעבירים בצק למחבת המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד כאשר הלחם הוא טפח על גבי זה נשמע חלול, על 75 דקות.