מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם כל מטרה קמח, סירופ תירס, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הלחמניות הדביקות האולטימטיביות, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים 1/4 כוס מים חמים, שמרים, וקמצוץ סוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד עד קצף, על 8 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים סוכר, חמאה, אבקת חלב, ומלח בקערה גדולה עד מעורבב היטב. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים הנותרים 3/4 כוס מים חמים תערובת שמרים, ואז 3 כוסות קמח, 1 כוס בכל פעם. באמצעות מרית גומי, לערבב 1 כוס קמח, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות (הבצק יהיה רך ודביק).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מפזרים 1/4 כוס קמח על משטח עבודה ללוש עד חלקה ואלסטית, הוספת קמח יותר אם דביק, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
חמאה עוד קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים בצק; פונים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות באזור חם עד להכפלה, כ-2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
חמאה שני 10 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם 2 אינץ ' צדדים גבוהים. לנצח סוכר חום, 1/2 כוס חמאה, דבש, סירופ תירס, ו 1/4 כוס מים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים חצי זיגוג בתחתית כל מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מפזרים 1 כוס פקאן על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4
אגרוף למטה בצק. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוף
5
מגלגלים כל פיסת בצק על משטח עבודה מקומח למלבן 12x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
6
מברישים כל עודף קמח מהבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מורחים את החמאה שנותרה על פני מלבני הבצק, ומתחלקים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
גרעיני חמניות נוספים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
מערבבים 4 כפיות סוכר וקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מפזרים סוכר קינמון על מלבנים. החל ב 1 צד ארוך, בחוזקה להפשיל כל מלבן לתוך יומן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
10 לחמניות לבנות
10
חותכים כל יומן לתוך 12 סיבובים.
11
מקום 12 סיבובים, בצד לחתוך למטה, בכל מחבת מוכנה, ריווח שווה. מכסים בניילון נצמד. (ניתן לעשות 1 יום קדימה; לקרר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
דַק-
12
תן לחמניות לעלות באזור חם עד כמעט הוכפל, על 1 שעה (או 1 שעה 25 דקות אם בקירור).
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
13
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
אופים לחמניות עד חום זהוב עמוק, כ -30 דקות. תריץ סכין קטנה מסביב לצדדים כדי לשחרר את הלחמניות הדביקות. להפוך לחמניות חמות על מגש. מגניב על 30 דקות ומגישים.