הלחמניות הדביקות האולטימטיביות
מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם כל מטרה קמח, סירופ תירס, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הלחמניות הדביקות האולטימטיביות, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/4 כוס מים חמים, שמרים, וקמצוץ סוכר בקערה קטנה.
בואו לעמוד עד קצף, על 8 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים סוכר, חמאה, אבקת חלב, ומלח בקערה גדולה עד מעורבב היטב. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מערבבים הנותרים 3/4 כוס מים חמים תערובת שמרים, ואז 3 כוסות קמח, 1 כוס בכל פעם. באמצעות מרית גומי, לערבב 1 כוס קמח, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות (הבצק יהיה רך ודביק).
מפזרים 1/4 כוס קמח על משטח עבודה ללוש עד חלקה ואלסטית, הוספת קמח יותר אם דביק, על 8 דקות.
מוסיפים בצק; פונים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות באזור חם עד להכפלה, כ-2 1/2 שעות.
חמאה שני 10 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם 2 אינץ ' צדדים גבוהים. לנצח סוכר חום, 1/2 כוס חמאה, דבש, סירופ תירס, ו 1/4 כוס מים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מורחים חצי זיגוג בתחתית כל מחבת מוכנה.
מפזרים 1 כוס פקאן על כל אחד.
אגרוף למטה בצק. מחלקים בצק לשניים.
מגלגלים כל פיסת בצק על משטח עבודה מקומח למלבן 12x9 אינץ'.
מברישים כל עודף קמח מהבצק.
מורחים את החמאה שנותרה על פני מלבני הבצק, ומתחלקים באופן שווה.
מערבבים 4 כפיות סוכר וקינמון בקערה קטנה.
מפזרים סוכר קינמון על מלבנים. החל ב 1 צד ארוך, בחוזקה להפשיל כל מלבן לתוך יומן.
חותכים כל יומן לתוך 12 סיבובים.
מקום 12 סיבובים, בצד לחתוך למטה, בכל מחבת מוכנה, ריווח שווה. מכסים בניילון נצמד. (ניתן לעשות 1 יום קדימה; לקרר.)
תן לחמניות לעלות באזור חם עד כמעט הוכפל, על 1 שעה (או 1 שעה 25 דקות אם בקירור).
אופים לחמניות עד חום זהוב עמוק, כ -30 דקות. תריץ סכין קטנה מסביב לצדדים כדי לשחרר את הלחמניות הדביקות. להפוך לחמניות חמות על מגש. מגניב על 30 דקות ומגישים.