הלחמניות הכתומות של קרולין
הלחמניות הכתומות של קרולין הן צמחוני ומספק כ 48 מנות. ללחם הזה יש 112 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 277 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 14 שעות ו-5 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט הברוקולי של קרולין, רוטב הספגטי של סבתא קרולין, ו מאפה הדובדבנים הקל של קרולין. (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
מערבבים את החמאה חתוכה לקוביות, 1/2 כוס סוכר, ומלח בקערה גדולה. מערבבים את החלב החם, ומערבבים כדי לפזר את החמאה.
מערבבים את השמרים, הביצים והקמח לתוך תערובת החלב כדי ליצור בצק דביק. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקרר במשך 8 שעות או לילה.
הסר את הבצק מהמקרר 2 עד 2 1/2 שעות לפני האפייה. מחלקים את הבצק לחצאים.
מגלגלים כל חצי החוצה על משטח מקומח קלות למלבן עבה 1/4 אינץ'.
מערבבים את החמאה הריכה, כוס סוכר אחת, וקליפה כתומה בקערה.
מגלגלים את הבצק לאורך הקצה הארוך.
חותכים את הלחמניות לפרוסות אינץ ' אחד עם חוט דנטלי.
מניחים בכוסות מאפין משומן.
תן לעלות עד הוכפל בתפזורת.
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות f (205 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב.