קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 5 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

הלחמניות הכתומות של קרולין

הלחמניות הכתומות של קרולין
הלחמניות הכתומות של קרולין הן צמחוני ומספק כ 48 מנות. ללחם הזה יש 112 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 277 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 14 שעות ו-5 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט הברוקולי של קרולין, רוטב הספגטי של סבתא קרולין, ו מאפה הדובדבנים הקל של קרולין. (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
מערבבים את החמאה חתוכה לקוביות, 1/2 כוס סוכר, ומלח בקערה גדולה. מערבבים את החלב החם, ומערבבים כדי לפזר את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
תן לעמוד עד פושר.
5
מערבבים את השמרים, הביצים והקמח לתוך תערובת החלב כדי ליצור בצק דביק. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקרר במשך 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
הסר את הבצק מהמקרר 2 עד 2 1/2 שעות לפני האפייה. מחלקים את הבצק לחצאים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מגלגלים כל חצי החוצה על משטח מקומח קלות למלבן עבה 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מערבבים את החמאה הריכה, כוס סוכר אחת, וקליפה כתומה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מורחים על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מגלגלים את הבצק לאורך הקצה הארוך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
חותכים את הלחמניות לפרוסות אינץ ' אחד עם חוט דנטלי.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
מניחים בכוסות מאפין משומן.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
13
תן לעלות עד הוכפל בתפזורת.
14
אופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות f (205 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן