הליבוט אפוי עם עגבניות, צלפים ויניגרט זית
הליבוט אפוי עם עגבניות, צלפים, ויניגרט זית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, קלמטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. נסו הליבוט אפוי עם עגבניות מיובשות וטפנד זיתים, ליבוט קלוי מהיר עם עגבניות וצלפים, ו הליבוט עם עגבניות בגריל ותבלינים זית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מקציפים יחד מיץ לימון וחרדל.
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified. מערבבים עגבניות, זיתים, צלפים, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מסדרים את סטייקים דגים בתבנית אפייה קרמיקה או זכוכית רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה 1.
יוצקים את הויניגרט על דגים.
מבשלים את הדג באמצע התנור עד שרק מבושל דרך וכבר לא שקוף, 7 עד 9 דקות.
מגישים דגים עם ויניגרט מתבנית האפייה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.