הליבוט אפוי עם קישואים, זיתים, עגבניות ותפוזים
הליבוט אפוי עם קישואים, זיתים, עגבניות ותפוזים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם פילה הליבוט, קיצי סקווש, זיתים קלמאטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט מאודה עם תפוזים, עגבניות וזיתים, הליבוט עם צלפים, זיתים ועגבניות, ו הליבוט, סקווש, עגבניות וזיתים.
הוראות
חותכים 2 (16 אינץ') ריבועים בישול נייר קלף או רדיד.
מתבלים את שני צידי הדגים עם קינמון, מלח ופלפל; מניחים חתיכה 1 כל אחד על אמצע נייר קלף. עבור כל חתיכה, למעלה עם חצי קישואים, זיתים ועגבניות; מתבלים עם קמצוץ יותר מלח ופלפל.
יוצקים 1 כף מניות על כל אחד, ולאחר מכן העליון עם חצי פרוסות תפוז טימין.
כדי להפוך את המנות, רול crimp משני צדי נייר קלף יחד על דגים וירקות, ואז רול ו crimp מסתיים כדי למנוע קיטור לברוח.
מניחים מנות על גיליון עוגיות.
אופים 12 עד 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
להעביר מנות לצלחות להגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.