קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

הליבוט בגריל עם Rémoulade כתום

הליבוט בגריל עם Rémoulade כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט בגריל עם Rémoulade כתום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם סטייקים הליבוט, מיונז, שמן בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט מטוגן במחבת עם Rémoulade, Remoulade שרימפס בגריל, ו שרימפס בגריל עם Rémoulade.

הוראות

1
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, לטאטא יחד את המיונז, חרדל, מיץ תפוזים, טרגון, צלפים, gherkins, להדביק אנשובי, פטרוזיליה, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
GherkinsGherkins
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. מעיל הליבוט עם שמן העונה עם מלח 1/4 כפית פלפל. גריל או לצלות את הדג במשך 3 דקות. הסתובב ובשל עד הרגע, בערך 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מגישים את הדג עם rmoulade הכתום.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
מגישים סטייקים סלמון בגריל או צלוי, פילה סלמון, או צדפות משופדות עם rmoulade במקום הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמוןסטייק סלמון
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הליבוטהליבוט
2
המלצת יין: צלפים, חרדל, מיץ תפוזים ילך טוב מאוד עם יין לבן בהיר, תוסס עם שפע של חומציות. נסה פינו grigio מאיטליה, רצוי מאזור אלטו הצפוני.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו