הליבוט בגריל עם Rémoulade כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט בגריל עם Rémoulade כתום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם סטייקים הליבוט, מיונז, שמן בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט מטוגן במחבת עם Rémoulade, Remoulade שרימפס בגריל, ו שרימפס בגריל עם Rémoulade.
הוראות
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, לטאטא יחד את המיונז, חרדל, מיץ תפוזים, טרגון, צלפים, gherkins, להדביק אנשובי, פטרוזיליה, ו 1/8 כפית פלפל.
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. מעיל הליבוט עם שמן העונה עם מלח 1/4 כפית פלפל. גריל או לצלות את הדג במשך 3 דקות. הסתובב ובשל עד הרגע, בערך 4 דקות יותר.
מגישים את הדג עם rmoulade הכתום.
מגישים סטייקים סלמון בגריל או צלוי, פילה סלמון, או צדפות משופדות עם rmoulade במקום הליבוט.
המלצת יין: צלפים, חרדל, מיץ תפוזים ילך טוב מאוד עם יין לבן בהיר, תוסס עם שפע של חומציות. נסה פינו grigio מאיטליה, רצוי מאזור אלטו הצפוני.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו