תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט בגריל עם Rémoulade כתום. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם סטייקים הליבוט, מיונז, שמן בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט מטוגן במחבת עם Rémoulade, Remoulade שרימפס בגריל, ו שרימפס בגריל עם Rémoulade.
הוראות
1
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, לטאטא יחד את המיונז, חרדל, מיץ תפוזים, טרגון, צלפים, gherkins, להדביק אנשובי, פטרוזיליה, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
Gherkins
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. מעיל הליבוט עם שמן העונה עם מלח 1/4 כפית פלפל. גריל או לצלות את הדג במשך 3 דקות. הסתובב ובשל עד הרגע, בערך 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מגישים את הדג עם rmoulade הכתום.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
ממתק תמנון בריט
1
מגישים סטייקים סלמון בגריל או צלוי, פילה סלמון, או צדפות משופדות עם rmoulade במקום הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמון
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הליבוט
2
המלצת יין: צלפים, חרדל, מיץ תפוזים ילך טוב מאוד עם יין לבן בהיר, תוסס עם שפע של חומציות. נסה פינו grigio מאיטליה, רצוי מאזור אלטו הצפוני.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.