גשו לסופר וקנו אבקת בצל, עלי אורגנו, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הליבוט בגריל עם חמאת מנגל, הליבוט בגריל עם ריחן-חמאת שאלות, ו הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הפפריקה, סוכר ואבקת בצל יחד בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
נוזל-אונקיות מים טריים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
בקערה קטנה, באמצעות מרית גומי, לשלב את אורגנו, בצל ירוק, חמאה, תיבול ברביקיו, גרידה כתומה, 1/4 מלח כפית ופלפל קאיין. כף חמאה מתובלת על פיסת ניילון לעטוף. שימוש בניילון נצמד כמגן לידיים שלך, לעצב את החמאה לתוך יומן, עוטף אותו בפלסטיק, ומקרר במשך לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
למרקם חלק וניתן למריחה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים גריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מברישים את פילה הדגים משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל פילה הליבוט עד מרכז הדג הוא אטום ומוצק, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מברישים את האספרגוס עם עוד קצת שמן ומתבלים את הגבעולים עם מלח ופלפל. גריל את החניתות עד שהם מכרז, הופך אותם פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מעבירים את הדגים והאספרגוס לצלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.