קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

הליבוט בגריל עם מחית תפוחי אדמה-שומר

הליבוט בגריל עם מחית תפוחי אדמה-שומר
הליבוט בגריל עם מחית תפוחי אדמה-שומר נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 886 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, שמן זית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית נסו הליבוט שקדים מתובל עם מחית דלעת בטטה, הליבוט ושומר בגריל, ו מחית תפוחי אדמה שומר עם מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת פילה הליבוט עם שמן זית מעיל לחלוטין. בקערה קטנה, מערבבים יחד את 1 Tbs. chervil, זרעי שומר, גרידת תפוז, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ChervilChervil
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מפזרים את התערובת על פילה הליבוט, מפיצים אותו באופן שווה, כך שכל הצדדים מתובלים.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
3
מעבירים את הפילה לתבנית אפייה רדודה, מכסים ומקררים עד 4 שעות. להביא לטמפרטורת החדר 15 דקות לפני grilling.To הפוך את מחית תפוחי אדמה שומר, בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את השומר ואת סאוט עד שקוף וזהב, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
5
מוסיף את המניה, תפוחי אדמה ואת כפית 1. מלח. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים, לכסות ולבשל עד תפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מסננים את תפוחי האדמה ואת שומר במסננת, לחזור לסיר ומיד מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוסיפים את החמאה ושופכים לאט את החצי וחצי תוך ערבוב עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
8
מוסיפים את המיונז וממשיכים לערבב עד אור וקרם. מתבלים במלח ופלפל.הכן אש בינונית-חמה בגריל. שמן קלות את מתלה הגריל למקם אותו על 6 אינץ ' ממקור החום.גריל פילה הליבוט, פונה פעם אחת, עד אטום לאורך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מקשטים עם chervil ומגישים מיד עם מחית תפוחי אדמה-שומר לצד.
מרכיבים שתצטרך
ChervilChervil
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
10
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Entertaining with The Seasons (Free Press, 2010).

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.