קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל

הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים הודים, אז נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל. לבמנה עיקרית זו יש 755 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם עגבניות ענבים, שמן קנולן, חומץ תפוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בתפוח סבתא סמית ' אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוח קל פריך עם גרנולה חמאת בוטנים + סוג גרנולה בגידה כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו הליבוט בגריל עם רוטב קארי תירס-קוקוס וצ'אטני עגבניות שרי בגריל, הליבוט בגריל עם רוטב עגבניות לימון, ו צ'ילי מתובל הליבוט בגריל עם סלסה רוטב תירס בגריל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן במחבת מטגן בינונית על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל, התפוחים ואבקת הקארי מסה ומבשלים עד שהבצל והתפוחים מתרככים, תוך ערבוב מדי פעם, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הציר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
4
מוסיפים את חלב הקוקוס ושלושת רבעי גרעיני התירס. מבשלים, ללא כיסוי, עד להסמכה קלה, עוד 25 עד 30 דקות. מסננים את הרוטב המוגמר לקערה גדולה, מוסיפים את יתרת התירס וטועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים גריל לצלייה ישירה ועקיפה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מברישים את הליבוט משני הצדדים בשמן ומפזרים מלח ופלפל. צולים על אש בינונית-גבוהה עד לחריכה קלה בצד הראשון, כ -4 דקות. הפוך וחרוך את הצד השני, עוד 4 דקות. אם הדג עדיין לא מבושל, סובב את הסורג (במקום להזיז את הדג) כך שהדג יעבור חום עקיף. מכסים ומבשלים עוד כמה דקות עד שהם פשוט מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הליבוטהליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מעבירים את הדג המבושל לפלטת הגשה גדולה. מעל קצת רוטב קארי תירס קוקוס. מפזרים את עשבי התיבול מעל הרוטב, ואז מעל צ'אטני עגבניות שרי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות צ ' אטניעגבניות צ ' אטני
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מערבבים את כל התבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
הכן גריל פחמים לצלייה ישירה, חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
זורקים את העגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מעבירים לסל גריל וצולים עד לחרוך ומעט רך, זורקים מדי פעם, כ -5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
שלב את החומץ, הסוכר, הכוסברה וזרעי הכמון בסיר קטן והביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה לזיגוג, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מניחים להתקרר מעט ואז יוצקים על העגבניות. זורקים, מועכים מעט את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
14
מוסיפים את עשבי התיבול והגרידה, זורקים שוב, טועמים ומתבלים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)

מרכיבים

3(חוֹרֶף)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים11 קילו קישואים,קרקע צ'ילה דה arbolקרקע צ'ילה דה arbol2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולהשמן קנולה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2(חוֹרֶף)כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1קומץעלי כוסברה טריים, להגשהעלי כוסברה טריים, להגשה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי כוסברהזרעי כוסברה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'4אוזניים תירס, גריל גרעינים הוסראוזניים תירס, גריל גרעינים הוסר1smallsתפוח סבתא סמית', cored ו dicedתפוח סבתא סמית', cored ו diced1פיינטעגבניות ענביםעגבניות ענבים11 קילו קישואים,הל קרקעהל קרקע11 קילו קישואים,ציפורן טחוןציפורן טחון21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כמון טחוןכמון טחון21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שומר קרקעשומר קרקע11 קילו קישואים,פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כורכום הקרקעכורכום הקרקע907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה הליבוט גדול ללא עור, רצוי חתך מרכזי (בערךפילה הליבוט גדול ללא עור, רצוי חתך מרכזי (בערך11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר1גרידת לייםגרידת ליים2(חוֹרֶף)מנטה קצוצהמנטה קצוצה1קומץעלי נענע טריים, להגשהעלי נענע טריים, להגשה1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב קוקוס לא ממותקחלב קוקוס לא ממותק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי דגים או מלאי ירקותמלאי דגים או מלאי ירקות

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.