הליבוט בזיליקום מאודה ברוטב לימון קרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם פלפל, מים, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מלח ים-פאי פיסטוק פאדג'ים כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הליבוט מאודה עם סלט קינואה לימון זית, הליבוט מאודה ברוטב קוקוס, ו עבור הליבוט עם רוטב קרם לוונדר וניל.
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בתנור הולנדי גדול; להוסיף 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה, הזמנת מלאי. להשליך מוצקים.
יוצקים 1/4 כוס מלאי לתוך סיר קטן (להגדיר מלאי שנותר בצד); להביא לרתיחה מעל חום גבוה. מרתיחים 2 דקות או עד המניה מצטמצמת ל 2 כפות. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מערבבים קרם frache, מיץ, חלמון ביצה בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. לאט לאט לשפוך תערובת ביצה לתוך מלאי מופחת, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.