הליבוט בסגנון אסייתי בקלף
הליבוט בסגנון אסיאתי בקלף עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוטב סויה, בוק צ'וי, שורש זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו הליבוט בקלף, קלף קל - הליבוט אפוי, ו הליבוט ושימג'י אפויים בקלף (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 400 F. לקרוע ארבעה ריבועים 15 אינץ ' של נייר קלף או רדיד אלומיניום ולסדר על 2 גיליונות אפייה. מחלקים את הבוק צ ' וי ופלפל פעמון באופן שווה בין הריבועים.
מניחים פילה הליבוט על כל תלולית של ירקות ומפזרים את הפלפל השחור. למעלה עם הבצל הירוק והתלהבות. בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, חומץ, שמן, וג ' ינג ' ר. כפית את התערובת באופן שווה על הליבוט. למעלה עם 4 ריבועים יותר של קלף או לסכל ולקפל את הקצוות כמה פעמים כדי לאטום.
מגישים עם סכין כדי לחתוך את החבילה פתוחה, ולהיות זהיר של האדים שיברחו.טיפ: ארוחה יפה זה עובד בדיוק כמו גם עם סוגים אחרים של פירות ים. בפעם הבאה, נסה בקלה, סלמון, צדפות ים, או שרימפס קלופים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.