קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות86
מגזין

הליבוט כתום עם קינואה

הליבוט כתום עם קינואה
תפוז הליבוט עם Quinoan נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינואה, אגוזי לוז, כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט מאודה עם סלט קינואה לימון זית, הליבוט צלוי עם קינואה ירוקה עם זיתים חמוצים ולימון פיקנטי, ו הליבוט עם סלסה כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בור וקילוף אבוקדו לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'. עם סכין חדה, לחתוך ולהשליך קליפה ו pith לבן כתום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
חותכים בין ממברנות כדי לשחרר מקטעים כתומים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
במסננת, לשטוף ולנקז קינואה. במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להוסיף קינואה ו 1/2 כפית מלח ולהתאים את החום כדי לשמור על מבשלים. מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים וקינואה היא מכרז לנשוך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
בינתיים, לשטוף הליבוט יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
6
מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
7
יוצקים שמן למחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר חם, להוסיף הליבוט ומבשלים, פונה פעם אחת, עד אטום אבל עדיין לח-מסתכל על מרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מורחים על 1 כפית ריבה על כל פיסת דגים.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
תל קינואה על צלחות ארוחת ערב. עם מרית, מניחים חתיכת דגים על גבי קינואה ומסדרים מגזרים אבוקדו וכתום על דגים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מפזרים באופן שווה עם חמוציות ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)