הליבוט כתום עם קינואה
תפוז הליבוט עם Quinoan נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינואה, אגוזי לוז, כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הליבוט מאודה עם סלט קינואה לימון זית, הליבוט צלוי עם קינואה ירוקה עם זיתים חמוצים ולימון פיקנטי, ו הליבוט עם סלסה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
בור וקילוף אבוקדו לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'. עם סכין חדה, לחתוך ולהשליך קליפה ו pith לבן כתום.
חותכים בין ממברנות כדי לשחרר מקטעים כתומים לקערה.
במסננת, לשטוף ולנקז קינואה. במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
להוסיף קינואה ו 1/2 כפית מלח ולהתאים את החום כדי לשמור על מבשלים. מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים וקינואה היא מכרז לנשוך, כ -15 דקות.
בינתיים, לשטוף הליבוט יבש טפיחה.
מפזרים קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
יוצקים שמן למחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר חם, להוסיף הליבוט ומבשלים, פונה פעם אחת, עד אטום אבל עדיין לח-מסתכל על מרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), על 6 דקות בסך הכל.
מורחים על 1 כפית ריבה על כל פיסת דגים.
תל קינואה על צלחות ארוחת ערב. עם מרית, מניחים חתיכת דגים על גבי קינואה ומסדרים מגזרים אבוקדו וכתום על דגים.
מפזרים באופן שווה עם חמוציות ואגוזי לוז.