הליבוט מטובל בפפריקה ופטריות
הליבוט מטוגן עם פפריקן ופטריות הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 575 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פפריקה הונגרית, שמנת, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו הליבוט מטוגן עם בייקון ופטריות, קליבוט פסיפי מטוגן עם כרישה, פטריות וצדפות, ו הליבוט מטוגן עם כרישה, פטריות, צדפות ומולים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
עונת פייק בנדיבות עם מלח ופלפל. ממיסים חמאה במחבת וצורבים את שני צדי הדגים.
מוסיפים פטריות, בצל ירוק, פלפל ופפריקה ומבשלים על אש נמוכה.
להקציף במלאי על ידי שלישים ולהביא לרתיחה.
להקציף שמנת חמוצה ולבדוק תיבול.
מניחים דגים בחזרה למחבת, מכסים, וצולים בתנור 30 דקות או עד דגים הוא קשקשי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.