הליבוט עטוף בפרושוטו ברוטב חמאה מרווה
הליבוט עטוף פרושוטו עם רוטב חמאה מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לימונים, פילה הליבוט, מלח כשר ופלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן נסו פרושוטו עטוף הליבוט עם קיץ סקווש, Prosciutto ו מרווה עטוף Mahimahi, ו הליבוט עטוף בפרושוטו עם כרוב ניצנים וקוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 204°. חיתוך לרוחב, לחתוך שישה סיבובים 1/4 אינץ ' ממרכז אחד הלימונים. חזור עם הלימון שנותר. לסחוט את המיץ מקצה הלימונים לתוך קערה קטנה (youlll צריך 4 כפית.) ולהניח בצד. מסדרים את כדורי הלימון בזוגות חופפים מעט על תבנית אפייה כבדה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. הגדר שני עלי מרווה על גבי כל פילה ולאחר מכן לעטוף כל פילה עם פרוסה של פרושוטו. הפרושוטו צריך ליצור חגורה, סוגר את העלים אבל משאיר את הדגים חשופים בכל קצה.
הנח פילה עטוף אחד על גבי כל זוג פרוסות לימון.
אופים עד הדג מבושל דרך (זה צריך להתקלף ולהיות אטום בחלק העבה ביותר), 15 עד 20minutes, בהתאם לעובי הפילה. בעוד הדגים מתבשלים, להמיס את החמאה במחבת 10 אינץ ' על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את עלי המרווה הנותרים ומבשלים, מסתובבים פעם אחת, עד שהעלים פריכים והחמאה מתחילה להשחים, כ -7 דקות.
הוסף את 4 כפית. מיץ לימון לחמאה ועונה עם 1 / 4tsp. מלח או לפי הטעם. מסדרים כל פילה (על פרוסות הלימון שלו) על כל אחת משש צלחות ארוחת ערב.
יוצקים כל מיצים מהדגים לרוטב החמאה במחבת. לחמם את הרוטב במידת צורך. כפית חלק מהרוטב וכמה עלי מרווה על כל פילה ומגישים.
בהתבסס על שש מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.