קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות95
מגזין

הליבוט עם אפונה רוזמרין & פירה גזר התינוק

הליבוט עם אפונה רוזמרין & פירה גזר התינוק
הליבוט עם אפונה רוזמרין & פירה גזר התינוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 70 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 861 קלוריות. אם יש לך גזר גמדי, רוזמרין, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מחית גזר היא לא מזון לתינוקות, מחית גזר רוזמרין, ו הצמד אפונה וגזר תינוק בגזר "חמאה" (מתכונים דומים).

הוראות

1
היי דיוות ' ס, אז ארוחת הערב שלי אתמול יצאה ממש לא מוצלחת, אז חשבתי לחלוק אותה עם קוראי המזל שלכם. עונת דגי ההליבוט רק מתחילה, אז צפו לראות הרבה יותר מהדג המקסים הזה בבלוג שלי. אני אוהב את זה נקי, מרקם steaky. כדי לתת ארוחת ערב זה טוויסט כיף, החלטתי לעשות טוויסט על אפונה וגזר. היה לי אפונה אורגנית גדולה וגזר גמדי אורגני לשחק איתו. הצלחת התברר נהדר-במיוחד פירה גזר התינוק. זה היה כל כך קל ועשיר שהיית חושב שיש משהו לא בריא אורב בו למרות שאין. אפילו המפלצת המקסימה לכרסם גזר תינוק ואפון תועה שנמלט במהלך תהליך ההפגזה!רוזמרין ושום בשמן זית (מחכה אפונה!) ההליבוט המקומי של הדיווה עם רוזמרין אפונה & בייבי גזר Puree2 קטן הליבוט steaks1 כפות לימון juice1 כפות שמן זית oilsalt ו pepper2 כוסות בייבי carrots3 כוסות מרק עוף 1 שום שן, peeled1/4 כוס oilsalt ו pepper1 כוס אפונה, shelled1 sprig rosemary1 שן שום, peeledsalt ופלפל
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזראפונה וגזר
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
מחית גזרמחית גזר
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הליבוטהליבוט
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
תן לו לנוח בזמן שאתה מכין את vegetables.To הפוך את מחית גזר, להוסיף את ציר העוף למחבת קטנה ולהביא לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים את garlics התינוק שן שום, להפחית את החום ואת הכיסוי, רותח במשך עשר דקות, או עד הגזר מבושלים. לאחר מכן, מוסיפים את הגזר, שום, 1/4 כוס שמן זית וכוס 1 של מרק לבלנדר. מחית עד חלקה, הוספת ציר עוף יותר לפי הצורך כדי להשיג עקביות טובה. מלח ופלפל ל taste.To הפוך את האפונה, להביא סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מחית גזרמחית גזר
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את האפונה וקורט של מלח, מוחקים במשך שלושים שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
הסר את האפונה מהמים ושטוף במים קרים. במחבת סאוט, מחממים את שמן הזית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את sprig רוזמרין שן שום. לאחר מכן, להוסיף את האפונה blanched, נותן להם לטגן מהיר במשך כמה דקות. מלח ופלפל ל taste.To הפוך את הליבוט, בחרתי לצלות אותו, אבל אתה יכול גם לבשל אותו במחבת סאוט אם אתה מעדיף. כדי לצלות, להפעיל את broiler שלך preheat מחבת ברזל יצוק שלך תחת broiler עד עישון חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
צווארי עוףצווארי עוף
הליבוטהליבוט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את חתיכות הליבוט (הם צריכים לרחוש) ולאחר מכן לטגן במשך 8-10 דקות, או עד הדג הוא כמעט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
הסר מהתנור ולאפשר לנוח לרגע (זה ימשיך לבשל) או עד מבושל דרך. היזהר שלא overcook.To צלחת, מורחים חלק מחית גזר בתחתית צלחת. ואז למעלה עם האפונה.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הוסף חתיכת הליבוט, הצבת האביב רוזמרין על גבי. לסחוט קצת מיץ לימון על גבי. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
צווארי עוףצווארי עוף
הליבוטהליבוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.