הליבוט עם בייקון תירס מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עם תירס מוקפץ. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קותלי חזיר מעושנים, פלחי ליים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: דג סנדל עם תירס בקוני, Halibut ו קציר הסתיו Sauté, ו הליבוט צרוב עם ירקות הקיץ Sauté.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
להוסיף דגים למחבת; לטגן 4 דקות בכל צד או עד זהוב מבושל במידה הרצויה של doneness.
מוסיפים בייקון למחבת; מבשלים 4 דקות או עד קריספ.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים תירס לטפטופים במחבת; לבשל 3 דקות או עד תחילת חום, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחמאה; מבשלים 1 דקה או עד שהחמאה נמסה. מערבבים בבייקון מתפורר ובצל ירוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.