הליבוט עם חמאת לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 293 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קליפת לימון, בצל ירוק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. נסו הליבוט עם לימון-חמאה ובצלצלים פריכים, הליבוט מוקפץ עם חמאת לימון-פסטו, ו הליבוט עם לימון, חמאה, צלפים ורוטב שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל בינוני גבוה (350 עד 400).
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד מעורבב היטב. תניח בצד את חמאת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לימון
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
דג מעיל עם ספריי בישול, ומפזרים פלפל לימון.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פלפל לימון
דגים
4
מניחים פילה על מתלה גריל; גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה 4 עד 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מגישים עם חמאת לימון.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לימון
6
הערה צלחת בצד: אדום, צהוב, או פלפלים כתומים מתוקים יותר מאשר עמיתיהם הירוקים שלהם הרבה יותר מושך עבור חיך צעיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתום
7
חותכים אותם לרבעים, ולצלות אותם לצד הדגים באותה טמפרטורה ובאותו פרק זמן. התוצאות יהיו עסיסי, רך, ו חרוך קלות צלחת בצד.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
תפריט רעיון עבור 4 * הליבוט עם חמאת לימון * אורז צהוב * פלפלים אדומים בגריל
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.