הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה
הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק, ושמיר - כתום Gremolatan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 2523 קלוריות, 257 גר' של חלבון, ו 150 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך שאלוט, קליפת תפוז, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה, צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת, ו עוף, סלק מגורד וירקות סלק עם חמאה כתומה.
הוראות
מברשת גדול מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף שמן.
מערבבים שמיר לקלף בקערה קטנה עבור גרמולטה.
מניחים סלק בקערת זכוכית בינונית; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות סלק באמצע הדרך. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל גבוה עד למכרז בלבד, 8 עד 10 דקות. לחשוף ולנקז. סלק מגניב מעט. מקלפים וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/3 אינץ'. החזר סלק לאותה קערה.
מוסיפים 1 כף שמן, 1 כף גרמולטה, ושאלוט.
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק היטב. לזרוק ירקות סלק בקערה בינונית אחרת עם שמן כף 1; מפזרים מלח ופלפל.
מורחים פרוסות סלק בשכבה אחת על מחצית גיליון האפייה מוכן. עלי סלק על החצי השני של תבנית האפייה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; מניחים פילה דגים על גבי סלק ירוק.
מברשת דגים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מפזרים דגים עם 2 כפות גרמולטה.דגים צלויים וירקות עד דגים הוא רק אטום במרכז, על 8 דקות. מחלקים דגים וירקות בין צלחות.
מפזרים עם נותר גרמולטה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.