הליבוט עם ראגו ירקות
הליבוט עם ראגו ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בצל ירוק, תפוחי אדמה, שעועית blanched ו fava, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ירקות Ragoût, צדפות ים עם רגון ירקות, ו גינה ירקות Ragout (מתכונים דומים).
הוראות
להעלות מתלה תנור למעלה ולהפעיל ברוילר. תערובת פטרוזיליה, מרק, מלח 1/2 כפית, פלפל 1/2 כפית ושמן 1/4 כוס במעבד מזון נמוך במשך 2 דקות. תניח בצד. מעיל מחבת חצי בגודל בינוני עם ספריי בישול, ולאחר מכן להוסיף שום shallots; לבשל 1 דקה.
מערבבים פטריות בצל ירוק ומבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים קורנית, אורגנו ויין, ערבוב עד מתעבה נוזל.
מוסיפים שעועית, תפוחי אדמה, ותערובת שמן פטרוזיליה.
מברשת הליבוט עם 1 כף שמן, העונה עם הנותרים מלח ופלפל ו broil 2 או 3 דקות בכל צד או עד המשרד.
מגישים מיד בקערה עם ragout.להעלות מתלה תנור למעלה ולהפעיל ברוילר. תערובת פטרוזיליה, מרק, מלח 1/2 כפית, פלפל 1/2 כפית ושמן 1/4 כוס במעבד מזון נמוך במשך 2 דקות. תניח בצד. מעיל מחבת חצי בגודל בינוני עם ספריי בישול, ולאחר מכן להוסיף שום shallots; לבשל 1 דקה.
מערבבים פטריות בצל ירוק ומבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים קורנית, אורגנו ויין, ערבוב עד מתעבה נוזל.
מוסיפים שעועית, תפוחי אדמה, ותערובת שמן פטרוזיליה.
מברשת הליבוט עם 1 כף שמן, העונה עם הנותרים מלח ופלפל ו broil 2 או 3 דקות בכל צד או עד המשרד.
מגישים מיד בקערה עם ragout.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.