הליבוט עם רוטב צלי חרדל
הליבוט עם רוטב צלי חרדל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 204 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. אם יש לך צלפים, שאלוט, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו הליבוט עם רוטב צלפים, הליבוט עם רוטב לימון וצלפים, ו הליבוט צרוב ברוטב צלי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן.
להוסיף שאלוט ושום; לטגן 3 עד 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים יין, מרק, ומיץ לימון; מביאים לרתיחה.
להוסיף דגים; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, 12 עד 14 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר דגים; להפריש ולשמור חם.
מביאים נוזל לרתיחה; לבשל, חשוף, 3 דקות או עד הנוזל מפחית 3/4 כוס. מערבבים בחרדל וצלפים. רוטב כפית על דגים, ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.