הליבוט צלוי עם גבינת עיזים
הליבוט צלוי עם קרום גבינת עיזים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 100 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל לימון, סטייקים הליבוט, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. הליבוט צלוי עם גבינת עיזים, תאנים צלויות עם גבינת עיזים, ו הליבוט עם מנגו וגבינת עיזים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת העזים, פלפל לימון ומלח. תמרח את זה באופן שווה על החלק העליון של הסטייקים.
מניחים את הסטייקים על תבנית אפייה. לצבוט חתיכות זעירות של חמאה ומניחים אותם על גבי ציפוי הגבינה, באמצעות כ 1 כף לכל סטייק.
לצלות במשך 8 עד 10 דקות לכל סנטימטר עובי של הסטייקים שלך. אתה יודע שהם נעשים כאשר הגבינה היא השחמה ואת הדג ניתן flaked עם מזלג.
בעוד הדגים מתבשלים, מערבבים את החמאה הנותרת, מיץ לימון, גבינת שמנת, חלב ועירית בסיר קטן. מבשלים תוך ערבוב על אש נמוכה עד שהכל נמס וחלק. רוטב כפית על צלחות ארוחת ערב ומניחים את סטייקים הליבוט על גבי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו