הליבוט קלוי במחבת עם עדשים אפורים ופירורי לחם הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 605 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרידת לימון, שום, עדשים ירוקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מתכונים דומים: הליבוט קלוי במחבת עם עדשים אפורים ופירורי לחם, כרובית קלויה עם פירורי לחם Herbed, ו בשר לייט: ספגטי עם כרובית קלויה עם פירורי לחם בייקון.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.