הליבוט שלוק עם אברהרד
הליבוט שלוק עם אברהרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם כרישה, מרק ירקות טרגון, בצל מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו Eberhard של כל מה שיש לי בסלט הגן שלי, מנה אחת של הליבוט וירקות, ו שלוק הליבוט עם זנגביל וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. הכן אמבט מים קרח; להפריש. Blanch גזר במים רותחים עד מכרז.
מעבירים לאמבטיית מי קרח כדי להתקרר.
לנקז היטב, ולהניח בצד. חזור עם סלרי, בצל, כרישה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.