הלפת לבוש Herby & עוף צלוי
המתכון ניתן להכין לפת לבושה & עוף צלוי בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, חומץ יין, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Herby עוף צלוי איטי, עוף צלוי עם טוסט לימון שום, ו עוף צלוי Herby ודבש וגזר לבן טימין.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לשפשף את העוף בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מניחים בדיל צלייה וצלי עבור 1 hr. לפזר את השום סביב העוף ולזרוק את המיצים. להחזיר את העוף לתנור במשך 30 דקות יותר עד שהוא מבושל ושום רך.
מניחים את העוף על לוח לנוח. לסחוט את כל שיני השום מתוך עורם ולדפוק למשחה עם מרגמה ועלי.
מערבבים עם שמן 5 כפות והחומץ, ולאחר מכן להפריש. הפוך את הרוטב על ידי הוספת היין הלבן לפח הצלייה מבעבע למטה.
מוסיפים את ציר העוף, ואז מעבירים את הרוטב דרך מסננת לסירת רוטב.
מרתיחים את הלפת במים מלוחים במשך 6 דקות עד מבושל רק עם מחנק קל. לזרוק אותם דרך ההלבשה garlicky עם פטרוזיליה וצלפים, תיבול לפי הטעם. משותף את העוף, לפזר עם גרגיר נחלים, ומגישים עם לפת הרבי בצד.