המתכון ניתן להכין לפת לבושה & עוף צלוי בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, חומץ יין, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Herby עוף צלוי איטי, עוף צלוי עם טוסט לימון שום, ו עוף צלוי Herby ודבש וגזר לבן טימין.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשפשף את העוף בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים בדיל צלייה וצלי עבור 1 hr. לפזר את השום סביב העוף ולזרוק את המיצים. להחזיר את העוף לתנור במשך 30 דקות יותר עד שהוא מבושל ושום רך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את העוף על לוח לנוח. לסחוט את כל שיני השום מתוך עורם ולדפוק למשחה עם מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
5
מערבבים עם שמן 5 כפות והחומץ, ולאחר מכן להפריש. הפוך את הרוטב על ידי הוספת היין הלבן לפח הצלייה מבעבע למטה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את ציר העוף, ואז מעבירים את הרוטב דרך מסננת לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מרתיחים את הלפת במים מלוחים במשך 6 דקות עד מבושל רק עם מחנק קל. לזרוק אותם דרך ההלבשה garlicky עם פטרוזיליה וצלפים, תיבול לפי הטעם. משותף את העוף, לפזר עם גרגיר נחלים, ומגישים עם לפת הרבי בצד.