המבורגר Det
המבורגר Det יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 56 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא פטריות קרמיני מוקפצות, גבינת צ'דר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin), ו שבוע ההמבורגר של ניו יורק: בייגלה בורגר עם גבינת בירה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מחממים את החמאה והשמן במחבת ברזל יצוקה גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את ההמבורגרים ומבשלים באמצע ומתהפכים. מכסים כל אחד עם כ 1/4 כוס של Det
מערבבים ומעלה עם פרוסות הבצל.
יוצקים את 1/4 כוס בירה ולכסות עם מכסה. קיטור כמה דקות עד הבצל הוא שקוף. לחדש קיטור עם בירה כמה פעמים. מעל כל המבורגר עם פרוסת גבינה ומכסה עד מומס.
תעביר את ההמבורגר ללחמניות ותגיש.
מורחים את הבשר על לוח ומגררים 2 עד 3 כפות של בצל לתוך זהלהשתמש פומפיה בסדר למדי, כך שאתה מקבל רק את המיץ בצל גלם מגורד דק מאוד. עכשיו לערבב בערך כף של שמנת כבדה וכמה פלפל שחור טחון טרי. טופס לתוך פטיסה 6 עד 8 אונקיה פטי למנה ממוצעת.