קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

המבורגר בוניאן הברביקיו המפורסם של הת ' ר

המבורגר בוניאן הברביקיו המפורסם של הת ' ר
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו לנסות את הברביקיו המפורסם של הת ' ר בוניאן בורגר. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מתכון זה אהוב על 23 אוכלים וטבחים. גשו לסופר וקנו תיבול ברביקיו, תיבול ברביקיו, פלפלים צ'יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה נהדר. מתכונים דומים: רוטב הברביקיו המפורסם של פרנק, המבורגר חזיר ברביקיו, ו המבורגר בייקון עם רוטב ברביקיו וקשיות בצל.

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה. כאשר חם, באח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מערבבים יחד את הבשר הטחון, 2 כפות תיבול ברביקיו ופלפלי צ ' יפוטלה ברוטב אדובו בקערה; מחלקים תערובת לשני חצאים; יוצרים כל חצי למלבנים גדולים, מה שהופך אחד גדול ודק יותר מהשני; הניחו את המלבנים על יריעות גדולות של נייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים יחד את גבינת השמנת ותיבול הברביקיו 1 כפית; מורחים על גבי מלבן הבשר הקטן והעבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הבצל, הפלפל, הפטריות והשום בחמאה החמה עד שהבצל התרכך; מורחים על גבי תערובת גבינת השמנת; מעל גבינת הצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הניחו את מלבן הבשר הדק יותר על גבי הנתח הקטן יותר על ידי הרמת נייר האלומיניום שמתחתיו והפיכתו על שכבת גבינת השמנת והירקות. השתמש בידיים שלך כדי ליצור חותם סביב שולי הכיכר, וודא שתערובת הגבינה והירקות לא תדלוף החוצה במהלך הבישול. מקפלים את שולי נייר האלומיניום מתחת לכיכר כלפי מעלה, כדי ליצור קערה, כדי למנוע מהשומן לדלוף על הגריל בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מברישים את החלק העליון של הכיכר ברוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
7
מבשלים על הגריל שחומם מראש עד שחלקו העליון של הכיכר מבושל לחלוטין, כ-30 דקות. פורסים לשש חתיכות אחידות להגשה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)