המבורגר בוניאן הברביקיו המפורסם של הת ' ר
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו לנסות את הברביקיו המפורסם של הת ' ר בוניאן בורגר. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מתכון זה אהוב על 23 אוכלים וטבחים. גשו לסופר וקנו תיבול ברביקיו, תיבול ברביקיו, פלפלים צ'יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה נהדר. מתכונים דומים: רוטב הברביקיו המפורסם של פרנק, המבורגר חזיר ברביקיו, ו המבורגר בייקון עם רוטב ברביקיו וקשיות בצל.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה. כאשר חם, באח שמן קל.
מערבבים יחד את הבשר הטחון, 2 כפות תיבול ברביקיו ופלפלי צ ' יפוטלה ברוטב אדובו בקערה; מחלקים תערובת לשני חצאים; יוצרים כל חצי למלבנים גדולים, מה שהופך אחד גדול ודק יותר מהשני; הניחו את המלבנים על יריעות גדולות של נייר אלומיניום.
מערבבים יחד את גבינת השמנת ותיבול הברביקיו 1 כפית; מורחים על גבי מלבן הבשר הקטן והעבה יותר.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הבצל, הפלפל, הפטריות והשום בחמאה החמה עד שהבצל התרכך; מורחים על גבי תערובת גבינת השמנת; מעל גבינת הצ ' דר.
הניחו את מלבן הבשר הדק יותר על גבי הנתח הקטן יותר על ידי הרמת נייר האלומיניום שמתחתיו והפיכתו על שכבת גבינת השמנת והירקות. השתמש בידיים שלך כדי ליצור חותם סביב שולי הכיכר, וודא שתערובת הגבינה והירקות לא תדלוף החוצה במהלך הבישול. מקפלים את שולי נייר האלומיניום מתחת לכיכר כלפי מעלה, כדי ליצור קערה, כדי למנוע מהשומן לדלוף על הגריל בזמן הבישול.
מברישים את החלק העליון של הכיכר ברוטב ברביקיו.
מבשלים על הגריל שחומם מראש עד שחלקו העליון של הכיכר מבושל לחלוטין, כ-30 דקות. פורסים לשש חתיכות אחידות להגשה.