קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

המבורגר בוניאן הברביקיו המפורסם של הת ' ר

המבורגר בוניאן הברביקיו המפורסם של הת ' ר
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו לנסות את הברביקיו המפורסם של הת ' ר בוניאן בורגר. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מתכון זה אהוב על 23 אוכלים וטבחים. גשו לסופר וקנו תיבול ברביקיו, תיבול ברביקיו, פלפלים צ'יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה נהדר. מתכונים דומים: רוטב הברביקיו המפורסם של פרנק, המבורגר חזיר ברביקיו, ו המבורגר בייקון עם רוטב ברביקיו וקשיות בצל.

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה. כאשר חם, באח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מערבבים יחד את הבשר הטחון, 2 כפות תיבול ברביקיו ופלפלי צ ' יפוטלה ברוטב אדובו בקערה; מחלקים תערובת לשני חצאים; יוצרים כל חצי למלבנים גדולים, מה שהופך אחד גדול ודק יותר מהשני; הניחו את המלבנים על יריעות גדולות של נייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים יחד את גבינת השמנת ותיבול הברביקיו 1 כפית; מורחים על גבי מלבן הבשר הקטן והעבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הבצל, הפלפל, הפטריות והשום בחמאה החמה עד שהבצל התרכך; מורחים על גבי תערובת גבינת השמנת; מעל גבינת הצ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הניחו את מלבן הבשר הדק יותר על גבי הנתח הקטן יותר על ידי הרמת נייר האלומיניום שמתחתיו והפיכתו על שכבת גבינת השמנת והירקות. השתמש בידיים שלך כדי ליצור חותם סביב שולי הכיכר, וודא שתערובת הגבינה והירקות לא תדלוף החוצה במהלך הבישול. מקפלים את שולי נייר האלומיניום מתחת לכיכר כלפי מעלה, כדי ליצור קערה, כדי למנוע מהשומן לדלוף על הגריל בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מברישים את החלק העליון של הכיכר ברוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
7
מבשלים על הגריל שחומם מראש עד שחלקו העליון של הכיכר מבושל לחלוטין, כ-30 דקות. פורסים לשש חתיכות אחידות להגשה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות