המבורגר ביזון עם מיונז שום בצל מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1227 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 94 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, אבקת בצל, פטרוזיליה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: המבורגר ביזון עם מאיו שום בצל מקורמל, המבורגר ביזון גבינה כחול עם בצל קרמל בייקון, ו מחווני בורגר עם בצל מקורמל ומיונז צ'יפוטלה.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 4 קיסמים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
1
בקערה גדולה לערבב את הביזון, בשר בקר sirloin, בצל, שום, פטרוזיליה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סטייק פורטרהאוס
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ביזון
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את אבקת הבצל, אבקת שום, מלח תיבול, קטשופ, ווסטרשייר, וכמה סיבובים של פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
דגני קריפיקס, מרוסקים
3
מוסיפים את כל זה לתערובת הבשר ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מחממים מחבת טחון גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים חלק קטן מהבשר. לטעום את הבשר מבושל כדי לראות אם אתה צריך להוסיף מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים מלח לתערובת הבשר לפי הטעם. מחלקים את הבשר לתוך 4 שווה portioned קציצות עגולות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
מחממים את שומן הבייקון מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל. מבשלים 1 דקה, ואז מתבלים במלח. מבשלים את הבצלים, מערבבים הרבה, עד שהם מתחילים להפוך לחומים. אם הבצל מתחיל להיצמד למחבת והופך כהה מדי, יוצקים כפית של מים לגרד עם כף עץ כדי למשוך אותם מהמחבת. המשך לבשל ולבחוש את הבצל עד שהם חום כהה ומקורמל, על 8 עד 10 דקות. כבה את החימום והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
בקערה, לשלב את המיונז, פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל, כדי לטעום ולערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים את המחבת הגדולה מעל חום בינוני גבוה ורסס בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים את שמן הזית ואז מניחים את קציצות ההמבורגר במחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר. מעל ההמבורגרים עם פרוסת גבינה. כדי להרכיב, להפיץ כמה מיונז שום על החלק התחתון של לחמניה קלוי.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדל
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים את ההמבורגר על המיונז, למעלה עם בצל מקורמל, ואז ארוגולה. כיסוי עם ראש לחמניה. מקל קיסם לתוך cornichon ולאחר מכן מקל לתוך החלק העליון של ההמבורגר ומגישים.