המבורגרים איטלקיים
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פלפל, חומץ בלסמי, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: המבורגרים איטלקיים, המבורגרים איטלקיים, ו המבורגרים איטלקיים.
הוראות
חום גריל בינוני (350 עד 450). שים בצל בקערה קטנה ולזרוק עם חומץ ו 1 כף. שמן; להפריש.
מערבבים giardiniera עם מיונז אורגנו; להפריש.
בקר עונה עם מלח ופלפל, ערבוב עם הידיים שלך עד רק בשילוב. מחלקים ל 4 מנות וליצור לקציצות. באמצעות האגודל שלך, לחץ על שקע למרכז של כל פטי (זה יהיה אפילו כמו טבחים המבורגר).
מברשת קציצות קלות משני הצדדים עם 1 כף. שמן.
מברשת לחתוך הצדדים של לחמניות עם הנותרים 2 כפות. שמן.
מסננים בצל ומשליכים מרינדה. בצל גריל והמבורגרים עד בצל הוא מתרכך חרוך מעט, על 5 דקות, ועד המבורגרים נעשים כמו שאתה אוהב, על 8 דקות עבור בינוני-נדיר. ב 2 עד 3 דקות האחרונות של בישול, המבורגרים העליון עם גבינה ולחמניות טוסט קל.
להרכיב המבורגרים, ציפוי אותם עם בצל, ארוגולה, מנה גדולה של תערובת מיונז.
* מצא giardiniera במעבר החמוצים של חנויות מכולת מצוידות היטב.