המבורגרים בסגנון קובני על הגריל
המתכון המבורגרים בסגנון קובני על הגריל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 23 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1133 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא שום קלוי, חמוצים שמיר, גבינה שוויצרית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חמוצים שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Coffeecake מערבולת קינמון כקינוח. נסו המבורגרים בסגנון קובני, המבורגרים בסגנון קובני עם חזיר וגבינה בגריל, ו המבורגרים קובניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל גבוה. צור את הבשר לתוך 4 (1/4 אינץ ' עבה) המבורגרים. מתבלים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים. גריל במשך 2 עד 3 דקות משני הצדדים עבור doneness בינוני. כאשר המבורגרים נעשים, להסיר מהחום ולהפחית את החום בינוני נמוך.
בינתיים, מערבבים את המיונז ואת השום הקלוי בקערה קטנה ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מורחים את שני הצדדים של כל לחמניה עם מיונז וחרדל.
מניחים פרוסת גבינה על החלק התחתון של כל לחמניה, מניחים את ההמבורגר על גבי הגבינה, ואז מעלים את הגבינה עם פרוסת נקניק ועוד פרוסת גבינה, ולבסוף, את פרוסות המלפפון החמוץ.
מניחים את צמרות הלחמניה על החמוצים, לעטוף את ההמבורגרים בנייר אלומיניום, ומניחים אותם על הגריל. באמצעות מחבת כבדה או לבנה עטופה בנייר כסף, לחץ על ההמבורגרים במשך כ 30 שניות עד 1 דקה. מנמיכים את המכסה על הגריל וממשיכים לצלות במשך 1 עד 2 דקות, או עד שהגבינה נמסה והלחמנייה הפכה לחצופה ויציבה.