המבורגרים מנופצים עם נקניקיה ופלפל
המתכון ניפץ המבורגרים נקניק ופלפל יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 900 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. אם יש לכם רוטב, נקניק בתפזורת, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: נקניקיות מרוסקות המבורגרים, ניפצו אבוקדו, פלפל קלוי ופלפל קסדיות ג'ק, ו מרוסק המבורגרים ראובן.
הוראות
ליצור נקניק איטלקי ב 4 אונקיות קציצות קצת יותר רחב מאשר לחמניות אתה משתמש.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. בקבוצות, מבשלים כל צד של הקציצות עד פריך וזהוב וכבר לא ורוד במרכז, על 8 דקות בצד.
קו קציצות נקניק מבושל על גיליון אפייה מצופה קלף.
מניחים קצת פלפל מתוק על גבי, אז פרוסת גבינה. מטגנים בתנור עד שהגבינה מותכת וחומה זהובה.
מניחים על לחמניות גרידל ומגישים עם רוטב אדום.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לזרוק את רצועות הפלפל עם שמן, שום וקצת מלח ופלפל, ומניחים בתבנית אפייה 9 על 14 אינץ'.
אופים, ערבוב באמצע, עד הפלפלים להיות בהיר יותר בצבע ורך, על 20 דקות.