קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

המבורגרים סטייק חצאית עם Tomatillo-תבלין תירס

המבורגרים סטייק חצאית עם Tomatillo-תבלין תירס
מתכון חצאית סטייק המבורגרים עם Tomatillo-Corn Relish מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה עד 58 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו סטייק חצאית, גבינת שמנת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סטייק חצאית בגריל ורוטב Tomatillo קלוי, סטייק חצאית עם marinated מרגריטה עם סלסה Tomatillo בגריל, ו סטייק חצאית בגריל עם רליש Poblano (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את התירס, tomatillos, jalapeos, חומץ, בצל, פלפל, סוכר וחרדל, סלרי וזרעי כוסברה. מביאים לרתיחה; מבשלים מעל חום מתון עד מעובה, 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בואו להתקרר מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3
תדליק גריל. עבודה בקבוצות קטנות, לשים קומץ של סטייק חצאית חתוך במעבד מזון דופק על 4 פעמים, עד קצוץ דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
4
העבר לקערה וחזור עם סטייק החצאית הנותר. לטפוח את התערובת לתוך 6 המבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
5
מתבלים את ההמבורגרים עם מלח ופלפל וגריל על אש חמה עד בינוני נדיר, 3 דקות לכל צד. בערך 1 דקה לפני ההמבורגרים נעשים, למקם את הגבינה הכחולה בצורה מסודרת על גבי אותם. מניחים המבורגר בחצי התחתון של כל גליל, כפית כמה להתענג על כל אחד, לסגור את הכריכים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.