קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

המבורגרים פטריות פורטובלו בגריל עם רוטב שמיר-חרדל

המבורגרים פטריות פורטובלו בגריל עם רוטב שמיר-חרדל
המבורגרים פטריות פורטובלו בגריל עם רוטב שמיר-חרדל עשויים להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 563 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. לכו לחנות ואספו גבינת הווארטי, רוטב סלט ויניגרט קיסר, מיונז ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו המבורגרים של פטריות פורטובלו עם רוטב בזיליקום-חרדל, המבורגרים פטריות פורטובלו בגריל, ו המבורגרים חרדל-שמיר בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בעזרת כף, לגרד ולזרוק את הזימים החומים מן החלק התחתון של הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הפטריות ורוטב הסלט. אוטמים את השקית ופונים לציפוי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מקום במקרר ומרינדה לפחות 1 שעה או עד 2 שעות.
4
מסננים את הפטריות, משליכים את המרינדה.מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה (350 עד 400 מעלות צלזיוס). ריססו את מתלה הגריל בתרסיס בישול. צולים את מכסי הפטריות, מכוסים במכסה הגריל, עד שהם רכים, 3 עד 4 דקות לכל צד. למעלה עם כל פרוסת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מורחים את דפנות הלחמניות החתוכות בחמאה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
מניחים את הלחמניות חתוכות כלפי מטה על מתלה הגריל. גריל, מכוסה במכסה, עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מוציאים מהגריל, ומתפשטים באופן שווה ברוטב חרדל שמיר. למעלה עם פטריות בגריל ותוספות רצויות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מגישים מיד.
9
בקערה קטנה מערבבים יחד את המיונז, החרדל, השמיר, הפטרוזיליה והשום. מכסים ומצננים עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון