קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

המבורגרים פטריות פורטובלו בגריל עם רוטב שמיר-חרדל

המבורגרים פטריות פורטובלו בגריל עם רוטב שמיר-חרדל
המבורגרים פטריות פורטובלו בגריל עם רוטב שמיר-חרדל עשויים להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 563 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. לכו לחנות ואספו גבינת הווארטי, רוטב סלט ויניגרט קיסר, מיונז ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו המבורגרים של פטריות פורטובלו עם רוטב בזיליקום-חרדל, המבורגרים פטריות פורטובלו בגריל, ו המבורגרים חרדל-שמיר בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בעזרת כף, לגרד ולזרוק את הזימים החומים מן החלק התחתון של הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הפטריות ורוטב הסלט. אוטמים את השקית ופונים לציפוי הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מקום במקרר ומרינדה לפחות 1 שעה או עד 2 שעות.
4
מסננים את הפטריות, משליכים את המרינדה.מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה (350 עד 400 מעלות צלזיוס). ריססו את מתלה הגריל בתרסיס בישול. צולים את מכסי הפטריות, מכוסים במכסה הגריל, עד שהם רכים, 3 עד 4 דקות לכל צד. למעלה עם כל פרוסת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מורחים את דפנות הלחמניות החתוכות בחמאה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים את הלחמניות חתוכות כלפי מטה על מתלה הגריל. גריל, מכוסה במכסה, עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מוציאים מהגריל, ומתפשטים באופן שווה ברוטב חרדל שמיר. למעלה עם פטריות בגריל ותוספות רצויות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מגישים מיד.
9
בקערה קטנה מערבבים יחד את המיונז, החרדל, השמיר, הפטרוזיליה והשום. מכסים ומצננים עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך