המתכון המבורגרים צ'ילי עם פנים פתוחות על פורטובלו בגריל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 879 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, רוטב חריף, אבקת צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה מרהיב. נסו כריכי פורטובלו פתוחים, כריכי פורטובלו פתוחים, ו סנדוויצ'ים פתוחים של סרטן פורטובלו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים מחבת גריל או מחבת טפלון גדולה על אש בינונית עד גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מברישים כובעי פטריות במגבת לחה כדי לנקות אותם. מגרדים זימים בעזרת כף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
שלבו רוטב ווסטרשייר עם חומץ בלסמי, ואז הקציפו פנימה 2 כפות שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
שעועית ירוקה כבושה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
מברישים פטריות ברוטב. צולים פטריות על מחבת גריל חמה או מחבת במשך 3 או 4 דקות מכל צד, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מעבירים לצלחת ומכסים באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
שלב בשר בקערה עם בצל, שום, ג 'לפנו, רסק עגבניות, אבקת צ' ילי ותערובת תיבול סטייק. יוצרים בשר ל -4 קציצות גדולות (1 1/2 בעובי אינץ'). צולים בשר 4 עד 7 דקות מכל צד להמבורגרים בינוניים-נדירים עד כל הכבוד. ממיסים גבינה על המבורגרים במהלך הרגע האחרון או 2 הבשר על הגריל. אוהל נייר כסף רופף יעזור לגבינה להימס מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בזמן שהבשר מתבשל טוחנים את הפלפלים האדומים הקלויים במעבד מזון עם כוסברה או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
3 כפות שמן צמחי
1/4 כוס שומן חזיר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
8
להרכבה מניחים כובע פורטובלו בצד כלפי מטה על צלחת ומורחים כף או 2 מהפלפלים האדומים הקלויים הטחונים לחלל. למעלה עם המבורגר גבינה מעושן צ ' ילי ומגישים. סלט ירקות נתח גספצ 'ו מאצ' ו מהווה תוספת נהדרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
גבינה מעושנת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס שום קצוץ
9
חותכים מלפפון, עגבניות, פלפל, בצל וסלרי לגושים בגודל ביס.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. פואמה ברוט קאווה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
פואמה ברוט קאווה
ניחוחות תוססים של אפרסקים בשלים, אגסים ולחם קלוי עם שמץ של תבלין ממלאים את האף. החיך יבש במרקם עשיר וקרמי. שכבות הטעם כוללות קליפת תפוז ותבלינים הנמשכים בגימור אלגנטי.