המבורגרים שעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגרים שעועית. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 15 . מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. גשו לסופר וקנו תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, בצל, אבקת שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו המבורגרים שעועית, צ'וריסו שעועית המבורגרים, ו הטוב ביותר אי פעם סלק והמבורגרים שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעועית הספוגה בסיר גדול, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 1 1/2 שעות, עד מכרז.
יוצקים לתוך מסננת ולתת לעמוד במשך זמן מה כך שהם לנקז טוב מאוד.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומטגנים עד להשחמה יפה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום והנח בצד. בינתיים, לערבב יחד את הביצים ואת תערובת מלית מתובלת, ולתת לעמוד 10 דקות כדי לרכך.
השתמש במעבד מזון כדי לרענן את השעועית בקבוצות, ולהעביר לקערת ערבוב. מחית את הבצלים, ולאחר מכן את תערובת המילוי, ומערבבים אותם לתוך השעועית. מתבלים באבקת שום, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל.
מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח מחיטה מלאה קצת בכל פעם עד שהתערובת נוקשה מספיק כדי ליצור קציצות.
מורחים את קמח התירס על צלחת קטנה. לתפוס קומץ של תערובת שעועית, ולארוז בקלילות לתוך כדור. לחץ לתוך קמח התירס כדי ליצור טוסיק. סובב בעדינות את העניבה, וצפה את הצד השני. חזור עם תערובת שעועית נותרת.
חום 1/2 כוס שמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני. מטגנים קציצות עד שחום משני הצדדים.
מגישים בפיתות, או על לחמניות המבורגר.