המהפך האולטימטיבי: בראוניז שוקולד
אם יש לך על 1 שעה כדי לבלות במטבח, המהפך האולטימטיבי: בראוניז שוקולד יכול להיות מרהיב lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1060 אוהדים. גשו לסופר וקנו שוקולד, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: המהפך האולטימטיבי: יומן שוקולד, המהפך האולטימטיבי: עוגיות שוקולד צ'יפס, ו בראוניז שוקולד אולטימטיביים של הרשי / בראוניז מצופים שוקולד.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
יוצקים מספיק מים למחבת קטנה לשליש למלא אותו. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום.
שים את השוקולד הקצוץ לתוך קערה גדולה שתתאים בנוחות על המחבת מבלי לגעת במים. לשבת במחבת על המים (עדיין את החום) ולהשאיר את השוקולד להמס לאט במשך כמה דקות, ערבוב מדי פעם עד שהוא נמס באופן שווה.
הסר את הקערה מהמחבת, ולאחר מכן תן לשוקולד להתקרר מעט.
בינתיים, שמן קל בסיס קו 19cm מרובע עוגה פח כי הוא 5cm עמוק.
מערבבים את הקמח, קקאו ו bicarbonate של סודה. באמצעות כפית עץ, מערבבים את שני הסוכרים לתוך שוקולד מקורר עם קפה, וניל וחמאה. מערבבים ב 1 כף מים חמים. לשבור ולהכות את הביצה, ולאחר מכן מערבבים את המיונז רק עד חלקה ומבריקה. מנפים את הקמח ואת תערובת הקקאו, ואז לקפל בעדינות עם מרית ללא overmixing.
יוצקים את התערובת לתוך הפח, ואז בעדינות ובאופן שווה להפיץ אותו לפינות.
אופים במשך 30 דקות. כאשר שיפוד מוכנס לאמצע, זה צריך לצאת עם רק כמה פירורים לחים דבק בו. אם מבושל יותר מדי זמן, התערובת תתייבש; לא מספיק זמן וזה יכול לשקוע. להשאיר את הפח עד קר לחלוטין, ואז לשחרר את הצדדים עם סכין עגול להב. להפוך על לוח, לקלף את הנייר בטנה לחתוך לתוך 12 ריבועים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות בראוניז. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "