קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

המהפך האולטימטיבי: בראוניז שוקולד

המהפך האולטימטיבי: בראוניז שוקולד
אם יש לך על 1 שעה כדי לבלות במטבח, המהפך האולטימטיבי: בראוניז שוקולד יכול להיות מרהיב lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1060 אוהדים. גשו לסופר וקנו שוקולד, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: המהפך האולטימטיבי: יומן שוקולד, המהפך האולטימטיבי: עוגיות שוקולד צ'יפס, ו בראוניז שוקולד אולטימטיביים של הרשי / בראוניז מצופים שוקולד.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים מספיק מים למחבת קטנה לשליש למלא אותו. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
שים את השוקולד הקצוץ לתוך קערה גדולה שתתאים בנוחות על המחבת מבלי לגעת במים. לשבת במחבת על המים (עדיין את החום) ולהשאיר את השוקולד להמס לאט במשך כמה דקות, ערבוב מדי פעם עד שהוא נמס באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
הסר את הקערה מהמחבת, ולאחר מכן תן לשוקולד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
בינתיים, שמן קל בסיס קו 19cm מרובע עוגה פח כי הוא 5cm עמוק.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
6
מערבבים את הקמח, קקאו ו bicarbonate של סודה. באמצעות כפית עץ, מערבבים את שני הסוכרים לתוך שוקולד מקורר עם קפה, וניל וחמאה. מערבבים ב 1 כף מים חמים. לשבור ולהכות את הביצה, ולאחר מכן מערבבים את המיונז רק עד חלקה ומבריקה. מנפים את הקמח ואת תערובת הקקאו, ואז לקפל בעדינות עם מרית ללא overmixing.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
יוצקים את התערובת לתוך הפח, ואז בעדינות ובאופן שווה להפיץ אותו לפינות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
8
אופים במשך 30 דקות. כאשר שיפוד מוכנס לאמצע, זה צריך לצאת עם רק כמה פירורים לחים דבק בו. אם מבושל יותר מדי זמן, התערובת תתייבש; לא מספיק זמן וזה יכול לשקוע. להשאיר את הפח עד קר לחלוטין, ואז לשחרר את הצדדים עם סכין עגול להב. להפוך על לוח, לקלף את הנייר בטנה לחתוך לתוך 12 ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות בראוניז. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "