קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

המהפך האולטימטיבי: בראוניז שוקולד

המהפך האולטימטיבי: בראוניז שוקולד
אם יש לך על 1 שעה כדי לבלות במטבח, המהפך האולטימטיבי: בראוניז שוקולד יכול להיות מרהיב lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1060 אוהדים. גשו לסופר וקנו שוקולד, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: המהפך האולטימטיבי: יומן שוקולד, המהפך האולטימטיבי: עוגיות שוקולד צ'יפס, ו בראוניז שוקולד אולטימטיביים של הרשי / בראוניז מצופים שוקולד.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים מספיק מים למחבת קטנה לשליש למלא אותו. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
שים את השוקולד הקצוץ לתוך קערה גדולה שתתאים בנוחות על המחבת מבלי לגעת במים. לשבת במחבת על המים (עדיין את החום) ולהשאיר את השוקולד להמס לאט במשך כמה דקות, ערבוב מדי פעם עד שהוא נמס באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את הקערה מהמחבת, ולאחר מכן תן לשוקולד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בינתיים, שמן קל בסיס קו 19cm מרובע עוגה פח כי הוא 5cm עמוק.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
6
מערבבים את הקמח, קקאו ו bicarbonate של סודה. באמצעות כפית עץ, מערבבים את שני הסוכרים לתוך שוקולד מקורר עם קפה, וניל וחמאה. מערבבים ב 1 כף מים חמים. לשבור ולהכות את הביצה, ולאחר מכן מערבבים את המיונז רק עד חלקה ומבריקה. מנפים את הקמח ואת תערובת הקקאו, ואז לקפל בעדינות עם מרית ללא overmixing.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
יוצקים את התערובת לתוך הפח, ואז בעדינות ובאופן שווה להפיץ אותו לפינות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
אופים במשך 30 דקות. כאשר שיפוד מוכנס לאמצע, זה צריך לצאת עם רק כמה פירורים לחים דבק בו. אם מבושל יותר מדי זמן, התערובת תתייבש; לא מספיק זמן וזה יכול לשקוע. להשאיר את הפח עד קר לחלוטין, ואז לשחרר את הצדדים עם סכין עגול להב. להפוך על לוח, לקלף את הנייר בטנה לחתוך לתוך 12 ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגיות בראוניז. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "