המהפך האולטימטיבי: ספגטי קרבונרה
המתכון המהפך האולטימטיבי: ספגטי קרבונרה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עירית, ספגטי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ספגטי קרבונרה אולטימטיבי, המהפך האולטימטיבי: טירמיסו, ו המהפך האולטימטיבי: לזניה.
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה עם קמצוץ של מלח. אז תכין את הכל. מגררים את הגבינה ומכים את הביצים בקערה עם מעט פלפל. מבשלים את האפונה במים רותחים במשך 2-3 דקות, לנקז ולהניח בצד.
מבשלים את הספגטי אל דנטה בעקבות הוראות חבילה. בעוד הספגטי מתבשל, מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה. מטגנים את הבייקון לכמה דקות עד שהוא מתחיל להיות פריך. מערבבים את השום ומבשלים בקצרה עד חום בהיר. עצה באפונה ואם הספגטי אינו מוכן למדי, לשמור על חום נמוך מאוד.
כאשר הפסטה נעשית, לקחת את המחבת עם בייקון מחוץ לחום. הרם את הספגטי מהמחבת שלו עם זוג מלקחיים ושחרר אותו למחבת עם שום, בייקון ואפונה.
מערבבים את רוב הגבינה לתוך הביצים, שמירה על חזרה קומץ גבינה עבור מפזר על כל מנה. שופכים במהירות את הביצים והגבינה, מרימים ומערבבים עם המלקחיים כך שהכל מתערבב היטב והספגטי מצופה. מצקת בקצת יותר של מי הפסטה, מספיק כדי לצפות את הספגטי וליצור קצת רוטב במחבת.
כף או לסובב את הפסטה לתוך קערות הגשה רדודות באמצעות מזלג שיניים ארוך.
מגישים מיד עם קומץ של הגבינה השמורה, כמה עירית קצוצה ו צורם של פלפל שחור.