המהפך האולטימטיבי: עוגת אגוז קפה
המהפך האולטימטיבי: עוגת אגוז קפה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 349 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אגוזי מלך, קמח העלאת עצמי, מסקרפונה, וסוכר גלגלית זהב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-194 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. וזה די גרוע. נסו המהפך האולטימטיבי: עוגת גזר, מהפך פירור עוגת קפה, ו מהפך עוגת קפה מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
שמן בשורה התחתונה 20 ס "מ עגול (6 ס" מ עמוק) פח רופף התחתון. עבור העוגה, לערבב את הקפה עם 2 כפית מים חמים ולהניח בצד. להטות את הקמח לתוך קערת ערבוב גדולה. מערבבים באבקת האפייה, שקדים טחונים, שניהם סוכרים (להשתמש באצבעות כדי לשפשף את כל גושים מן muscovado) ואגוזי מלך, ואז לעשות לטבול במרכז.
שים את הביצים, יוגורט, שמן וקפה לערבב לתוך לטבול ומערבבים את התערובת עם כף עץ כך הכל מעורבב באופן שווה. כפית את התערובת לתוך הפח, להחליק את החלק העליון כדי ליישר אותו, ואז אופים עבור 40-45 דקות, או עד שיפוד מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר בתוך הפח בקצרה, ואז לכבות אותו לקלף את הנייר בטנה. השאר להתקרר לחלוטין בזמן שאתה עושה את המילוי וזיגוג.
הפוך את הסירופ למילוי: לשים את הסוכר גלגלית וקפה לתוך סיר קטן, כבד מבוסס, ולאחר מכן לשפוך 3 כפות מים.
חום בעדינות, ערבוב כדי לעזור הסוכר להתמוסס. לאחר מומס, להעלות את החום, ואז להרתיח ברתיחה מתגלגלת מהירה במשך כ 2-3 דקות עד מעובה וסירופ.
יוצקים לתוך קערה קטנה חסינת חום ומניחים בצד להתקרר. כאשר קר זה צריך להיות עקביות של טריקל.
בינתיים, לסיים את המילוי ולעשות את הדובדבן. מקציפים את mascarpone, קווארק, הדובדבן סוכר וניל יחד עד חלקה, ואז מערבבים את סירופ קפה קר. תניח בצד. לקבלת הדובדבן, לנפות את הסוכר הדובדבן פונדנט לתוך קערה.
מערבבים את הקפה עם 1 כף מים חמים, מערבבים את זה לתוך סוכר הזיגוג פונדנט עם כ 1 יותר כפית מים לתת זיגוג חלקה, עבה אבל להפיץ. לפצל את העוגה ל 3, ואז כריך בחזרה יחד עם המילוי.
מורחים את הדובדבן על החלק העליון, לפזר על האגוזים הקצוצים ולהשאיר להגדיר. תאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג את העוגה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "