המטגן הפטרייתי
המטגן הפטרייתי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק, קוניאק, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. נסו הצמד אפונה מוקפץ., סוף הקיץ סוט?, ו ארטישוק ואפונה מוקפצים? (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מטגן כבד בגודל 10 אינץ', מחממים 1 גרם חמאה מבהירה על אש גבוהה.
מוסיפים פטריות פרוסות קומץ אחד בכל פעם כדי לטגן במחבת. כמו פטריות להתחיל לפתח עשיר, צבע חום, לדחוף אותם החוצה של המחבת מטגן. הופכים את הפטריות כשהן מתחילות לצבוע. כאשר המחבת מתייבשת, מוסיפים את החמאה הבהירה שנותרה למחבת.
מוסיפים עוד קומץ פטריות למחבת וממשיכים עד שכל הפטריות נוספו. מתבלים במלח ופלפל לאחר הכנת התוספת האחרונה לתבנית.
יוצרים חור באמצע התבנית ומוסיפים את שאלוט. מתפיחים מחבת עם קוניאק, מגרדים את כל חתיכות הפטריות השחומות.
מוסיפים את העירית. התאימו תיבול במלח ופלפל.