המילוי של סבתא
צריך מנה צמחונית בצד? המילוי של סבתא יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם לחם כיכרות לחם, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . נסו הודו עם המילוי של סבתא, המילוי המפורסם של סבתא רבא, ו עוגת חביצת הביצה של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, וממלאים עם מספיק מים מלוחים קלות כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מסננים, מחית עם 1/4 כוס חמאה, ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לערבב יחד את הלחם, בצל, מלוח, מלח ופלפל. מערבבים את פירה, תוך טפטוף בחמאה הנותרת. התערובת צריכה להיות המרקם של בצק ביסקוויט. דברים טורקיה רק לפני צלייה.
מניחים כל שאריות מלית בקערה במקרר לאחר כך.