המתכון של המנה הסינית של אמא מוכן בסביבות 30 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה עיקרית זו כוללת 457 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם בצל, אטריות צ'או מיין, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 62%. מתכונים דומים: איך לבשל: קוצצים סואי, צלחת ירקות מעורבת מוקפצת סינית אהובה, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו האורז הספרדי של אמא.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בייקון עד שהוא פריך; מוציאים למגבת נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
חותכים חזיר ל -3 אינץ'. איקס 1/2-אין. רצועות. בטפטופי הבייקון מוקפצים חזיר ושום על אש בינונית-גבוהה למשך 2-3 דקות. מערבבים 1/2 כוס מים, רוטב סויה, ג ' ינג ' ר ופלפל. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 3 דקות.
שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי באסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את הברון הרצוג שנין בלאן (כשר). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -12 דולר לבקבוק.
הברון הרצוג שנין בלאן (כשר)
תחושת פה רעננה ועגולה עם תווים פירותיים עזים של נקטרינה, דומדמניות ואורן בגימור בהיר ונקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. נהדר גם כאפריטיף.