המרכיב הסודי (דבש): חרדל דבש שמנת עבור פירות ים
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 436 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חרדל דגנים, שמן זית טפטוף, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. נסו המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין, כיסי עוף dijon דבש עם מטבל חרדל דבש שמנת, ו 5-מרכיב דבש חרדל עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים יחד את קרם פרש, דבש, חרדל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים את הרוטב עם שרימפס עלום במקום רוטב קוקטייל, או עם טפרי סרטן, לובסטר עלום, צדפות מטוגנות או צדפות. אלטרנטיבה נוספת היא חם בגריל, צרוב, או דגים קלויים. עבור סלמון פטרוזיליה, מחממים את התנור ל 475 ° F. לזרוק את הפטרוזיליה עם טפטוף של שמן זית. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. קרום את צמרות הסלמון עם פטרוזיליה, ולאחר מכן מניחים שכבת נייר על הסלמון, ולשקול אותו עם סיר כבד במשך 10 דקות.
טפטף על תבנית אפייה עם מגע של שמן זית, ומניח את הסלמון, ללא רדיד, בתנור במשך כ -10 דקות.
יוצקים את רוטב החרדל מעל ומגישים חם, או מגישים טמפרטורת החדר עם הרוטב בצד.