קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים

המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל את המרכיב הסודי (חמוציות): גלידת חמוציות עם נתחי שוקולד לבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 604 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמוציות, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 236 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המרכיב הסודי (ריבה): גלידת Creamcicle עם נתחי שוקולד, המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, ו מרכיב סודי רוטב חמוציות חג ההודיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, חמוציות חום וסוכר כוס 1/3 על חום בינוני גבוה עד חמוציות רק מתחילים להתחמם. מכסה סיר חום נמוך בינוני נמוך. מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פירות יער לרכך ופרץ.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
העברת תערובת ברי לבלנדר ופרה. תעביר את מחית החמוציות דרך מסננת משובחת. התערובת צריכה להניב כ 1 כוס של פירה חמוציות חלקה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בסיר גדול, חום יחד קרם, חלב, 1/3 כוס סוכר, וקמצוץ של מלח על חום בינוני-נמוך עד רק צרוב (בועות ייווצרו סביב קצוות של שמנת). בינתיים, להשתמש מקצף חשמלי להכות יחד חלמונים ביצה הנותרים 1/3 כוס סוכר, עד התערובת היא חיוורת ועבה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לאחר תערובת שמנת חם, לשפוך 1/3 ממנו לתוך תערובת חלמון ביצה לטאטא במהירות כדי למזג חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים תערובת בחזרה לתוך סיר עם השמנת הנותרת, ומבשלים על אש נמוכה. השתמש בכף עץ כדי לערבב כל הזמן פודינג עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 77°. להעביר פודינג דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להקציף בתערובת חמוציות. מכסים פודינג חמוציות, ומקררים במקרר עד מקורר היטב, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
להקפיא על פי הוראות היצרן. ממש לפני הגלידה הוא נטישה לחלוטין, להוסיף נתחי שוקולד לבנים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
8
העברה למכולה lidded, להקפיא לפחות 4 שעות.
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני גורף ומגיש.