קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

"המתולתל והטורקי"

הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו המבורגרים טורקים-קטנים, טורקי-Wee סלופי ג'ו, ו גלי בשר טורקיים - עין עם רוטב דמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את סירופ צ 'ילה-היביסקוס: להביא מים, סוכר, היביסקוס וצ' ילי לרתיחה לרגע אחד.
מרכיבים שתצטרך
היביסקוסהיביסקוס
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
הסר מהחום ולאפשר תלול במשך 15 דקות. מערבבים ברוטב חריף. מסננים דרך מסננת רשת בסדר או cheesecloth. לאטום ולשמור בקירור עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
3
כדי להכין קוקטייל: יוצקים סירופ צ ' ילה-היביסקוס לתחתית כוס גבוהה, ולאחר מכן למלא 2/3 מלא בקרח כתוש. למלא שייקר קוקטייל עם קרח, להוסיף ג ' ין, קורסאו, ביטר, ומיץ לימון. לנער.
מרכיבים שתצטרך
1 כף עשבי תיבול ירוקים טריים קצוצים כמו פטרוזיליה, שמיר ו/או עירית1 כף עשבי תיבול ירוקים טריים קצוצים כמו פטרוזיליה, שמיר ו/או עירית
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
היביסקוסהיביסקוס
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
קורסאוקורסאו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ג ' יןג ' ין
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
לאט לאט מסננים תערובת ג ' ין וקורסאו על הקרח, כך שהוא צף על סירופ. למעלה עם קרח כתוש נוסף ולהכניס שני קשים גבוהים ישירות באמצע הזכוכית לשכפל מקלות ארטיק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף עשבי תיבול ירוקים טריים קצוצים כמו פטרוזיליה, שמיר ו/או עירית1 כף עשבי תיבול ירוקים טריים קצוצים כמו פטרוזיליה, שמיר ו/או עירית
קורסאוקורסאו
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ג ' יןג ' ין
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק